16. elokuuta 2007

Olé!

Härjistä hurjin, La Armi, on jälleen taisteleva elämästä ja kuolemasta. Entistä vahvempana, entistä hurjempana se on valmis heittämään kaikkensa peliin. Vain voitto on kelpaava sille, vain makea voitto.

La Armi astuu areenalle. Yleisö pidättää jännittyneenä hengitystään, sillä näin vaarallista vastustajaa ei La Armilla ole koskaan ollut. Tämä vastustaja ei ole tästä maailmasta. Se on... alien! Se on... Los Spideros!

Kuusijalkainen alien kipittää pitkin areenaa. Se pakottaa La Armin hyökkäämään, mutta pirullisen ovelasti se väistää. Los Spideros pysähtyy. La Armin hyökätessä se tarttuu likaisiin keinoihin - se tarraa köydellään La Armin viiksikarvoihin ja pyrkii hitaasti laskeutumaan kohti maata. La Armi pakittaa. Sen selkäpiitä karmiva mylvintä seisauttaisi Mustanaamionkin veren. La Armi yrittää tallata vastustajan kavioihinsa. Se hyökkää, väistää, perääntyy, hyökkää uudelleen... Kunnes vastustaja, tuo kaikkien pelkäämä Los Spideros tekee virheen. Sen voittamattomuus on nyt mennyttä! La Armi hyökkää viimeisen kerran - ja hotkaisee Los Spiderosin kitaansa.

Yleisö osoittaa suosiotaan korviahuumaavasti! Tämä oli kaikkien aikojen ottelu! La Armi ei sorru tuuletukseen. Ei - se poistuu areenalta hillityn arvokkaasti. .Se voitti tämän ottelun, mutta se tietää, että vain rautaisin hermoin se kykenee jatkossakin peittoamaan vastustajansa.

Näihin tunnelmiin päätämme tällä kertaa lähetyksen Arminiumin stadionilta. Olé!

Terveisin, La Armi