29. marraskuuta 2007

Gilti oor not gilti?

Mamma on nyt eppäiltynnä vakkuutuspetoksen yrityksestä.

Kattokaapakko mamma alako ihimetellä, jotta minkä takia niitä Roltsun perintörahoja ei ala kuulua sieltä vakkuutusyhtiöltä. No mamma soittammaan sinne Venniaan, ja kuinkas ollakkaan. Se vakkuutustäti meinas, jotta Roltsun kuolintojistus ei kelepaa. Ei vaikka kuin oli Akkuutin Veera sen allekirijottannu. Se ei kelevannu, ko siinä luki vaan, jotta raato mikä raato, mutta ei sitä jotta minkä tähen raato.

Nyt mamman pittää yrittää tojistaa niile vakkuutuskeskuksen täteille, että seioo itte murhannu Rollee. "No maalla nyt on tapana lopettaa koiria 'muista syistä' ", se täti mammalle totesi. Vähä paha. Ne nyt niinku siis vissiin luulee, jotta mamma on sen koiran pieksänny kuolijaaksi, tahikka vieny navetan taa ja ampunnu latin ohtaan. Ja sitte vieny lekurille jotta kirjottakkaapa tojistus jotta mää saan rahat. Älyttömän uskottavaa ja mitä loistavinta lokiikkaa vakuutustäteiltä!

Me nyt täss sitte jännätään, joutuux mamma vankilaan vai ei. Se vois toisaalta olla jollainlailla aika jännääki jos se joutus... kyl mun respekti kasvais jos kaikki tietäis ett mun mamma on vankilakundi. Paitsi ett en mää ehkä sitt oikeesti kuitenkaa tykkäis... mä taidan ottaa onnikan ja täräyttää kaupunkiin puraseen sitä virkailijaa. Grrr-Arff!

Terveisin, La Armi