21. toukokuuta 2008

Numeromagiaa

Sortsit ko mää ennoo vähhään aikaan kirjottannu. Nyt oon ollu pari päivää lomahotellilla - Elläinkojilla siis loikoomasa - ko mamma on ollu josaki Hesasa töisä muka.

Mää siis hakkiin ittelleni lauvvantaina JK ykösen. Kauhia homma on ollu kouluttaa mamma semmoseen. Mutta nyt mää en ollu ehtinny reenaan palijo mitäkään, jotenka ei ainaskaa oltu ylikunnosa.

Sikäli jänskää, ett tää meidän eka koe tällevvuotta oli Haapajärvelä. Sinnehä me viimme syksynä lopetettiinki sillonko mää hakkiin sen pari keppiä sieltä ja sit alotin heti seuraavana päivänä juoxun. Jänskää oli myös se, että edellisen kerran ko me mentiin tottixiin asti, oli kans 17. päivä, niinko nyt lauvvantainaki. Sillon oli 17.6.2007 ja nyttoli 17.5.2008. Sillon vuos sitte mää ottiin maastosta 175 niinko nyttenki. Vuos sitten mun tottixet oli 47, nyt 74.

Ja sitäpaitti - 17.5. on muutenki vähä taikapäivä. Se on mamman-mut-kotia-hakemisen-muistopäivä, elikkäs tasan nelijä vuotta aikasemmin mamma kävi ryöstään mut Vihtistä pohojoseen. Siittä asti mää oon joutunnu ton mamman kaa tolskaamaan...

Terveisin, La Armi